PAKET Vitaminska krema vlažilna + Kakavovo maslo vrtnica

PAKET Vitaminska krema vlažilna + Kakavovo maslo vrtnica
Darilni paket za nego kože! Vlažilna vitaminska krema za obraz je primerna za nego normalne in mešane kože. Brez vonja. Za ženske in moške. Organsko kakavovo maslo v obliki vrtnice je odlično za nego (suhe) kože telesa.
Opis artikla: 

DARILNI PAKET VSEBUJE:

  • VLAŽILNO VITAMINSKO KREMO ZA OBRAZ 45 G

Vlažilna vitaminska krema za obraz je primerna za nego normalne, mešane in občutljive kože. Bogata je z vitaminom E in B5, vsebuje tudi mandljevo olje, alantoin in glicerol - sestavine, ki omogočajo, da koža ohranja svoje funkcijske sposobnosti: zadrževanje vlage, obramba pred prostimi radikali... Kremo nanesite po čiščenju kože dvakrat dnevno na obraz, vrat in dekolte. Primerna je tudi kot podlaga za nanos ličil.

Sestavine: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl myristate, Glycerin, Panthenol, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Allantoin, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben.

  • ORGANSKO KAKAVOVO MASLO 50G v obliki vrtnice

Sestava:  Theobroma Cacao Seed Butter

Nerafinirano, organsko kakavovo maslo je idealno za vsakdanjo nego (suhe) kože ter med in po sončenju. Koža po uporabi postane svilnato mehka, voljna in prijetno diši. Uporabljajte ga večkrat dnevno.

Za vse, ki želijo popolnoma naravno nego kože. 

Organsko kakavovo maslo v obliki vrtnice je idealno za vsakdanjo nego (suhe) kože ter med in po sončenju. Zagotovite si naravno nego kože. 

Opozorilo: Kakavovo maslo ne ščiti kože pred nastankom sončnih opeklin!

Pakiranje: 50 g