ČAJ ZA ŽENSKE 70 g

ČAJ ZA ŽENSKE 70 g
Uporabljajte pri nemiru, razdražljivosti, nespečnosti, tesnobi in napetosti v klimakteriju, pri nemiru, razdražljivosti, nespečnosti, tesnobi in napetosti pred menstruacijo, pri bolečih in nerednih menstruacijah.
Opis artikla: 

Sestava

List navadne melise (Melissae folium), cvet navadnega hmelja (Lupuli flos), zel navadnega rmana (Millefolii herba)

 

Delovanje

List navadne melise vsebuje eterično olje in flavonoide, ki delujejo blago spazmolitično, pomirjevalno in protibakterijsko. Učinkovine v listih navadnega hmelja pomagajo pri nemiru, nespečnosti, tesnobi in napetosti. Zel navadnega rmana se tradicionalno uporablja v čajih proti menstrualnim motnjam (boleče in neredne menstruacije), vendar njegovo delovanje ni znanstveno dokazano.

Galenski izdelek Čaj za ženske uporabljajte  pri nemiru, razdražljivosti, nespečnosti, tesnobi in napetosti v klimakteriju, pri nemiru, razdražljivosti, nespečnosti, tesnobi in napetosti pred menstruacijo, pri bolečih in nerednih menstruacijah.

 

Uporaba

Odrasli: 1 žlico (5 g) galenskega izdelka Čaj za ženske prelijte z 200 ml vrele vode, pokrijte in po 10-ih minutah precedite. Pijte 3-krat dnevno sveže pripravljen poparek. Če menite, da je učinek zdravila premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Opozorila

Ne uporabljajte galenskega izdelka Čaja za ženske, če ste preobčutljivi za Košarnice, med nosečnostjo, pri otrocih.

 

Shranjevanje

Zdravilni čaj shranjujte na suhem mestu, pri temperaturi do 25 C. 

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Zdravilni čaj je galenski izdelek in se izdaja brez recepta v lekarnah.