Izdelki galenskega laboratorija

Kakavovo maslo uporabljamo za nego kože pred, med in po sončenju.
Masažno olje pomaga pri mišičnih bolečinah, lumbagu, nevralgijah ter za športno masažo.
Myobalsam uporabljajte za masažo mišic ob športnih aktivnostih in delu pri bolečinah v mišicah in sklepih za težke in utrujene noge.
Čistilno mleko Rosa Rosé vsebuje skrbno izbrano eterično olje prave vrtnice in mandljevo olje, ki kožo mehča, izboljša tonus in teksturo ter razvaja z enkratnim in prefinjeno nežnim vonjem.
Negovalno olje3 Rosa Rosé vsebuje eterično olje prave vrtnice v mešanici treh naravnih olj, ki kožo mehčajo, izboljšajo tonus in razvajajo z enkratnim in prefinjeno nežnim vonjem.
Zeliščni tonik Rosa Rosé vsebuje skrbno izbrano eterično olje prave vrtnice. Posebej je primeren za občutljivo in razdraženo kožo.
Mleko za telo Rosa Rosé je namenjeno negi normalne, suhe in razpokane ter občutljive kože, saj jo izdatno vlaži in varuje.
Jojoba krema Rosa Rose vsebuje jojobino olje, E vitamin in naravno eterično olje prave vrtnice.Primerna je za nego suhe, občutljive kože.
Borogal uporabljajte pri suhih dermatitisih, za nego kože rok in obraza.
Balzam za ustnice vsebuje sestavine, ki negujejo in mehčajo suho in razpokano kožo ustnic.
Borvazelin uporabljajte pri blažjih vnetjih kože in površinskih glivičnih obolenjih kože.
Mazilo proti hemoroidom uporabljajte pri hemoroidih ter pri vnetjih kože okrog zadnjične odprtine.
Mazilo uporabljajte pri dermatitisu, ki je posledica opeklin, preležanin, slabe venske cirkulacije, znojenja, pikov insektov, drgnjenja, pri razpokani koži in stanjšani koži po dolgotrajnem jemanju kortikosteroidov, pri hemoroidih ter pleničnem izpuščaju.
Kakavovo maslo emulzija je idealna za vsakdanjo nego kože, za nego kože med in po sončenju ter med nosečnostjo in dojenjem.
Galenski izdelek Arnika gel uporabljajte pri modricah, oteklinah po zvinih in izpahih, pri vnetjih po piku insektov, kot dodatno terapijo pri zdravljenju vnetja površinskih ven, za lajšanje revmatičnih težav.
Ribje mazilo pomaga za zdravljenje lažjih opeklin, razpokane in suhe kože. Uporablja se tudi za nego ter zaščito zelo suhe in razpokane kože.
Ihtiolovo mazilo uporabljajte za zdravljenje aken, ognojkov, turov, seboroičnih kožnih sprememb.
Ognjičevo kremo uporabljajte pri vnetjih kože, ki so posledica pikov insektov, blagih opeklin, preležanin, slabe venske cirkulacije, znojenja, pri razpokani koži, po britju.

Strani

  • Stran
  • od 2

Naši galenski izdelki

Zel bele omele se tradicionalno uporablja v čajih proti zvišanemu krvnemu tlaku.
Ribje olje je bogat vir vitamina D, vitamina A ter nenasičenih maščobnih kislin.
Kamilico uporabljajte: - notranje proti krčem v prebavilih, proti napenjanju in...
Hladilno mazilo pomirja, preprečuje manjše izpuščaje in draženje kože dojenčkov...